22 mei: Congres Supporting Health by Technology VI

Posted by Lisette van Gemert-Pijnen in the category Research

Het IGS Center for eHealth Research (vakgroep Psychologie, Gezondheid en Technologie, Universiteit Twente) en de sectie Gezondheidspsychologie (Universitair Medisch Centrum Groningen, Rijksuniversiteit Groningen) nodigen u van harte uit voor de zesde editie van de conferentie ‘Supporting Health by Technology’ op 22 mei 2015 in de Grolsch Veste te Enschede.

Deze conferentie heeft als doel de samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en zorginstellingen te stimuleren door middel van interactieve presentaties over ontwerp, implementatie en de effecten van eHealth-producten en diensten.

Dit jaar is het thema: Designing Persuasive Technology for Health.

Het plenaire programma en de workshops zijn inmiddels bekend, klik hier voor meer informatie.

Aanmelden met early bird korting kan tot 15 maart!

Image of

Author