Blog

Waarom deze blog?

Posted by Anne Heining in the category afdeling online media

Beste lezer,

Welkom bij de blog van het team Online Media van de Universiteit Twente. Wij zijn onderdeel van de Concerndirectie Marketing & Communicatie. Vanuit gebouw Spiegel coordineren wij de ontwikkeling van het online-web-landschap van de UT. Omdat wij bij nieuwe ontwikkelingen steeds enkele vertegenwoordigers van de UT-gemeenschap kunnen betrekken en helaas niet niet iedereen, zochten wij naar een plek, onze werkzaamheden voor een bredere groep toegankelijker te maken. Die hebben we met deze blog hopelijk gevonden! Daarnaast zijn we altijd op zoek naar feedback en leuke ideeen (of er middelen zijn om deze te realiseren is dan de vervolgvraag), en ook daarvoor hopen we deze blog te kunnen gebruiken.

Heb je ideeen voor deze blog? Wil je feedback geven? Laat het ons weten! Je mag van ons regelmatig nieuwe posts verwachten, ook van een aantal gast-auteurs.

Leave a reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.