Blog

Interessante bijeenkomsten

Posted by Wytze Koopal in the category Docentprofessionalisering

We zijn natuurlijk erg druk met onze eigen bijeenkomsten, zoals de TELT Expo op 4 mei en het TOM seminar voor externen op 30 mei. Maar er komen ook elders in Nederland interessante bijeenkomsten aan in de komende weken, die ik graag hierbij onder de aandacht wil brengen.

  1. 11 mei 2017, Seminar Virtual reality in het onderwijs in Groningen. Vanuit het TELT team zal Martin Bosker hier in ieder geval naartoe gaan. Als TELT team zijn we in dit kader ook in contact met het bedrijf NovoLanguage.
  2. 18 mei 2017, Seminar Faciliteren van docenten(teams) bij blended learning in Utrecht. Dit heeft een interessant programma, waarvan we als onderwijskundig ontwerpers allicht nog wat kunnen opsteken.
  3. 13 juni 2017, Seminar Datagebruik in het onderwijs: Hoe leren studenten? in Zwolle.

Mocht je terug willen lezen welke bijeenkomsten we als team al bezocht hebben, dan verwijs ik naar de aparte pagina Verslagen.